Ulasan mengenai Varikosette

 • Dinda
  Saya memutuskan untuk memesan Varikosette tanpa benar-benar mengharapkan apa-apa - Saya mencuba sebilangan besar produk, tetapi urat varikos tidak surut. Selepas tiub pertama, rasa sakit dan bengkak di kaki hilang! Saya cadangkan!
  Varikosette
 • Evi
  Saya memutuskan untuk memerintahkan pencegahan urat varikos, kerana saya menjalani gaya hidup yang tidak aktif. Saya sangat terkejut dengan penghantaran cepat dan harga produk yang berpatutan. Hasilnya melebihi semua jangkaan. Sekarang tidak ada persoalan mengenai krim lain. Cepat!
  Varikosette
 • Siska
  Tertarik dengan komposisi semula jadi Varikosette. Oleh kerana saya tidak alah terhadap komponen dalam komposisi, saya memutuskan untuk mencubanya. Saya terkejut apabila, selepas penggunaan pertama, pembesaran varikos ketara menurun. Saya akan terus menguji, tunggu semakan seterusnya. Saya cadangkan!
  Varikosette
 • Rika
  Semasa mengandung, kaki saya menjadi lebih teruk. Hanya Varikosette yang disimpan. Saya masih menggunakannya untuk pencegahan, walaupun sudah lama saya tidak hamil.
  Varikosette
 • Rika
  Setelah saya menambah beberapa pound tambahan, beban pada kaki saya bertambah. Pembengkakan dan kejang berterusan bermula. Varikosette membantu saya selepas menjalani rawatan pertama.
  Varikosette
Penilaian pengguna Varikosette
4.5
24